O avtorjih in vsebinah spletišča

Izjava o odgovornosti

Urad RS za intelektualno lastnino želi s tem spletnim mestom javnosti olajšati dostop do informacij o dejavnosti urada. Naš cilj je, da so te informacije redno dopolnjevane in točne. Če nas boste opozorili na napake, si bomo prizadevali, da jih čim hitreje odpravimo. Vendar urad ne prevzema odgovornosti glede objavljenega gradiva. To gradivo:

• so splošne informacije, ki niso namenjene nobenim posebnim okoliščinam specifičnih fizičnih ali pravnih oseb;
  • ni nujno izčrpno, popolno, povsem pravilno ali posodobljeno (ažurirano);
  • je včasih povezano z zunanjimi spletnimi mesti, na katere urad nima vpliva in za katera ne prevzema nobene odgovornosti;
  • ni nadomestilo za strokoven oziroma pravni nasvet (če potrebujete tovrsten nasvet, se obrnite na ustrezno usposobljenega strokovnjaka).

Vsebine na spletnem mestu www.uil-sipo.si so last Urada RS zaintelektualno lastnino in se lahko reproducirajo le v nepridobitne namene.

Kontaktni naslov

Kontaktni naslov uredništva in skrbnikov: splet(at)uil-sipo.si

Avtorji

Lastnik in skrbnik spletišča je Urad RS za intelektualno lastnino. Analizo potreb uporabnikov in novo spletno arhitekturo je izvedlo podjetje Case Sensitive. Vsebine so prizadevno spisali delavci urada, ki tudi skrbijo za dopolnjevanje in širitev vsebin. Objavljene fotografije so posneli delavci urada in poklicni fotografi. Sedanja različica spletišča temelji na odprtokodnem orodju typo3, ki nam ga je pomagal ukrotiti Mitja Doma.

Zlato priznanje Netko 2007

Spletišče je bilo nagrajeno z zlatim priznanjem Netko 2007 v kategoriji Predstavitve institucij s področij državne in javne uprave ter skupnosti.