13.08.2008

Zelena knjiga: Avtorska pravica in ekonomija znanja

Vabilo EK k predložitvi mnenj

Evropska komisija je izdala Zeleno knjigo Avtorska pravica in ekonomija znanja  (besedilo v slovenščini, besedilo v angleščini), s katero začenja javno razpravo o tem, kako učinkovito širiti znanje s področja raziskav, znanosti in izobraževanja v spletnem okolju. V dokumentu je predstavljena vrsta vprašanj, povezanih z vlogo avtorske pravice v ekonomiji znanja.

Komisija vabi predstavnike zainteresirane javnosti h komentiranju v dokumentu zastavljenih vprašanj. Komentarje, ki bodo objavljeni na spletni strani Komisije, sprejemajo do 30. novembra 2008 na svojem e-naslovu.

Povezano: EK > Notranji trg in storitve > Avtorska pravica > Avtorska pravica v informacijski družbi

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)