23.04.2012

Zbirki TMview sta se pridružili Finska in Latvija

Prek 200.000 dodatnih, skupaj pa že več kot 6,8 milijona znamk

Blagovne znamke državnega urada za patente in registracijo Finske in patentnega urada Republike Latvije so bile dodane orodju za iskanje po zbirki TMview, ki omogoča brezplačen dostop do prijav in registracij znamk številnih vodilnih uradov za znamke.

Po zadnji širitvi zbirke TMview je skupno število uradov, ki prispevajo podatke, zraslo na 19. Poleg Finske in Latvije so to: Bolgarija, Beneluks, Češka, Danska, Estonija, Francija, Italija, Litva, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Združeno kraljestvo, Svetovna organizacija za intelektualno lastnino in Urad za usklajevanje na notranjem trgu. Z vključitvijo več kot 200.000 finskih in latvijskih znamk zagotavlja zbirka TMview dostop že do skupaj več kot 6,8 milijona znamk.

Zbirka TMview, ki je začela delovati 13. aprila 2010 (slovenski urad se ji je s svojimi podatki pridružil že oktobra istega leta), se je izkazala za priljubljeno med uporabniki. Od takrat jo je obiskalo več kot 650.000 obiskovalcev iz 178 različnih držav, med katerimi jih največ prihaja iz Španije, Nemčije in Italije.

Več informacij je na voljo na spletnem naslovu www.tmview.europa.eu

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)