11.10.2010

WIPO odprla nov center za stranke

Informacije po telefonu in e-pošti

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) je odprla nov center za stranke, v katerem po telefonu in elektronski pošti odgovarjajo na splošna vprašanja o intelektualni lastnini in WIPO. Center sprejema tudi povratne odzive strank in njihove predloge ter pomaga pri preusmerjanju vprašanj pristojnim specializiranim informacijskim službam WIPO ali posameznim strokovnjakom.

Nova storitev dopolnjuje že obstoječe informacijske linije WIPO, ki so na voljo na spletni strani »Contact«. Stik s centrom lahko vzpostavite prek e-povezave na strani »Contact«, ali prek tel. št. +41 22 338 87 87 (PO - PE, 9.00 – 18.00).

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)