09.04.2020

WIPO obvešča

Le po e-pošti

Zaradi začasne prekinitve poštnih storitev med Švico in številnimi državami ter spoštovanja navodil javnih zdravstvenih organov, Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) do nadaljnjega ne pošilja in prejema poštnih pošiljk.

WIPO poziva prijavitelje, imetnike in zastopnike, naj posredujejo svoj e-poštni naslov za nadaljnjo elektronsko komunikacijo. Če tega še niso storili, lahko to storijo preko Contact Madrid.

Prijavitelji, imetniki in zastopniki lahko še naprej pošiljajo sporočila po Madridskem sistemu, vendar naj to storijo samo po elektronski poti. Zahteve lahko predložijo preko Madrid Portfolio Manager ali Contact Madrid ter uporabo ostalih spletnih storitev e-Payment, e-Renewal and e-Subsequent designation.

WIPO bo še naprej komuniciral s prijavitelji, imetniki in zastopniki, ki so se odločili za prejemanje elektronskih sporočil in WIPO sporočili svoj e-poštni naslov.

Kadar elektronska komunikacija ni mogoča, ker prijavitelji, imetniki ali zastopniki še niso posredovali e-poštnega naslova, bo WIPO poslal obvestila o vpish in pozive za dopolnitev zahtev takoj, ko prijavitelj, imetnik ali zastopnik WIPO posreduje svoj e-poštni naslov.

Uporabniki WIPO storitev naj redno preverjajo spletno stran, namenjeno poslovanju v času Covid-19.

Za zagotovitev nepretrganega poslovanja in odzivnost, vlagateljem, imetnikom in zastopnikom WIPO za spletno poslovanje svetuje uporabo Madrid System e-Services ali Contact Madrid.
Madrid Portfolio Manager
Madrid Monitor
Madrid Member Profiles Database
E-Notifications za prejemanje e-poštnih kopij (.pdf) obvestil v zvezi z mednarodno prijavo ali registracijo.

Za vprašanja ali komentarje je na voljo Contact Madrid.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)