09.11.2020

WIPO INSPIRE

Spletne storitve za inovatorje

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) ponuja spletno platformo, ki omogoča prost dostop do izčrpnih poročil o številnih patentnih zbirkah podatkov. WIPO INSPIRE (Kazalo poročil o specializiranih patentnih informacijah) bo pomagal pri iskanju baz patentnih podatkov po vsem svetu, združenih na enem mestu.

WIPO INSPIRE ponuja vrsto zmogljivih in enostavnih funkcij tako za začetnike kot za strokovnjake. Vključuje primerjavo lastnosti do štirih patentnih zbirk podatkov, interaktivni zemljevid svetovnih baz podatkov, ki uporabnikom omogoča hiter pregled, katere patentne zbirke podatkov pokrivajo določeno jurisdikcijo.

Več (v angleškem jeziku) in prijava na WIPO INSPIRE spletinar je na tej povezavi.

december (1)  november (9)  oktober (14)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)