10.07.2015

WIPO GREEN vabi mala in srednja podjetja k prijavi za sodelovanje na razstavi zelenih tehnologij v Parizu

WIPO ponuja finančno pomoč za predstavitev ob 21. zasedanju Okvirne konvencije ZN o podnebnih spremembah

WIPO GREEN je interaktivna tržnica, ki pospešuje zelene tehnologije, spodbuja inovacije in razširjanje okolju prijaznih tehnologij na področjih varčevanja z energijo, kmetijstva, gozdarstva, prevoza, alternativne proizvodnje energije in ravnanja z odpadki. Spodbuja izmenjave znanj in povezuje ponudnike tehnologij in storitev s tistimi podjetji ali posamezniki, ki iščejo inovativne rešitve za distribucijo zelene tehnologije. Na enem mestu združuje tehnologije v vseh fazah, od razvoja do izdelkov, zahvaljujoč neprestano rastoči mreži partnerjev in globalnim bazam podatkov, ki so javno dostopne.

WIPO bo finančno podprl udeležbo 60 malih in srednjih podjetij z vsega sveta na posebni razstavi na 21. zasedanju Konference pogodbenic Okvirne konvencije ZN o podnebnih spremembah (UNFCCC). Prireditev bo potekala od 30. novembra do 11. decembra v Parizu. K prijavi so povabljena mala in srednja podjetja, ki sodelujejo pri projektu WIPO GREEN.

Izbrani kandidati se bodo lahko predstavili na razstavi, ki jo bo priredil Francoski nacionalni inštitut za industrijsko lastnino (INPI). Namen razstave je predstaviti inovativne tehnološke rešitve v boju proti podnebnim spremembam, razvitih s strani malih in srednjih podjetij. Prednost bodo imeli kandidati s preizkušenimi tehnologijami ter tisti, katerih prototipi so bili že preizkušeni.

Prijava prek spletnega obrazca je možna do 25. julija 2015.

Več o WIPO GREEN na https://webaccess.wipo.int/green/

Več o povabilu k prijavi za mala in srednja podjetja na https://www3.wipo.int/wipogreen/en/news/2015/news_0007.html

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)