31.07.2014

WIPO GREEN – register strokovnjakov na področju intelektualne lastnine in zelenih tehnologij

Svoje storitve lahko brezplačno promovirate prek registra WIPO GREEN, ki povezuje tehnologijo in ponudnike storitev s tistimi, ki iščejo inovativne rešitve

Strokovnjaki na področju zelene tehnologije, patentni zastopniki in drugi pravni strokovnjaki za intelektualno lastnino, finančniki, inženirji in okoljski svetovalci lahko za promocijo izkoristite register WIPO GREEN (WIPO GREEN Roster). V njem lahko brezplačno registrirate svoje storitve in s tem pridobite širšo vidnost v svetovni skupnosti zelenih tehnologij, povečate svoje možnosti za sklepanje dogovorov in za vzpostavljanje stikov znotraj skupnosti zelenih tehnologij.

WIPO GREEN deluje kot interaktivna tržnica, ki spodbuja inovativnost in širjenje zelenih tehnologij, tako da povezuje tehnologijo in ponudnike storitev s tistimi, ki iščejo inovativne rešitve. Register ponudnikov storitev WIPO GREEN je spletni register ponudnikov storitev in svetovalcev, ki lahko zagotovijo tehnično pomoč in svetovanje na vseh področjih prenosa zelenih tehnologij in s tem povezanih poslovnih odločitev. WIPO GREEN je nastal v sodelovanju med Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in organizacijami iz vsega sveta (med drugim sodelujejo Asian Development Bank, Climate Technology Centre and Network, International Chamber of Commerce, Japan Intellectual Property Association, LES International, Public Interest Intellectual Property Advisors, Siemens, United Nations Environment Program, UN Global Compact).

Več informacij o registru WIPO GREEN na http://www.wipo.int/green. Vpis v register se bo uradno začel letošnjo jesen, lahko pa se že predhodno vpišete na naslovu https://www3.wipo.int/wipogreen/en/network/rosp.html.

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)