25.01.2011

WIPO Academy 2011

Razpis za program poklicnega usposabljanja WIPO

Odprt je razpis za prijave na seminarje programa poklicnega usposabljanja WIPO Academy 2011.

Seminarji so namenjeni predvsem osebam, ki bodo po opravljenem usposabljanju opravljali delo v državnih organih ali podobnih ustanovah, ki se ukvarjajo s področjem intelektualne lastnine. Od kandidatov se pričakuje tudi, da bodo opravili tečaj General Course on Intellectual Property (učenje na daljavo).

Rok za prijave je 11. februar 2011.

Upoštevajo se le prijave, ki jih potrdi direktor nacionalnega urada za intelektualno lastnino oziroma pristojno ministrstvo. Morebitni kandidati naj zato svojo prijavo pošljejo na slovenski urad na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si s pripisom "Prijava na WIPO Academy 2011".

Več informacij: spletna stran WIPO Academy, kjer najdete tudi povezave na program seminarjev za leto 2011 (v angleščini) in prijavnice.

januar (7)