19.12.2007

WIPO Academy 2008

Razpis za prijave na seminarje Svetovne organizacije za intelektualno lastnino

Odprt je razpis za prijave na seminarje programa poklicnega usposabljanja WIPO Academy 2008.

Seminarji so namenjeni predvsem osebam, ki bodo po opravljenem usposabljanju opravljali delo v državnih organih ali podobnih ustanovah, ki se ukvarjajo s področjem intelektualne lastnine. Od kandidatov se pričakuje tudi, da bodo opravili tečaj General Course on Intellectual Property (učenje na daljavo).

Rok za prijave je 31. december 2007 (upoštevajo se le prijave, ki jih potrdi Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma drugo ustrezno ministrstvo).

Več informacij: spletna stran WIPO Academy, program seminarjev za leto 2008, prijavnica: (PDF, DOC).