09.04.2010

Vavčer za razvojne projekte z namenom varstva PIL

Javni razpis JAPTI za podjetja

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) je objavila javni razpis »Inovacijski vavčer« v skupni višini 800.000 EUR. Gre za razširjen instrument za spodbujanje poslovnega sodelovanja in povezovanja med gospodarskimi poslovnimi subjekti in zunanjimi svetovalci pri konkretnih razvojno naravnanih projektih z namenom zaščite pravic industrijske lastnine (PIL). Inovacijski vavčer je prvi izmed paketov vavčerjev, ki jih v podporo rasti in razvoju podjetij JAPTI pripravlja v letu 2010. >> Več o tem na spletu JAPTI

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)