08.09.2017

Vabljeni na MOS v Celje!

URSIL bo v torek, 12. 9. 2017, gostil izumitelja Petra Florjančiča

Med 12. in 17. septembrom 2017 bo v Celju potekal 50. sejem MOS, na katerem bo sodeloval Urad Republike Slovenije za intelektualno lastnino skupaj z Uradom Republike Madžarske za intelektualno lastnino in Zavodom za intelektualno lastnino Republike Srbije. Skupni nastop treh uradov sofinancira in podpira Evropski patentni urad (EPU).

Prvi dan sejma, 12. 9., bo med 11.00 in 12.00 uro o svojem zanimivem življenju in izumih govoril svetovno znani izumitelj Peter Florjančič, ki bo zatem otvoril razstavo »Ko ideja postane lastnina«, katere osrednji del je posvečen prav njemu in jo je urad pripravil skupaj s Tehniškim muzejem Slovenije. Pogovor in razstava bosta v prvem nadstropju dvorane L.

Od srede, 13., do petka, 15. 9., bodo med 10.00 in 11.00 uro v dvorani L na stojnici MGRT potekale predstavitve urada, in sicer o prednostih patenta, znamke in modela.

V soboto, 16. 9., bo urad na svoji stojnici med 9.00 in 19.00 uro gostil Center za idrijsko dediščino s prikazom idrijske čipke kot geografske označbe.

Urad vas vabi na dogodke, razstavo in na našo stojnico, kjer smo na voljo za vsa vaša vprašanja (dvorana L, prvo nadstropje).

Še posebej toplo vabljeni na pogovor s Petrom Florjančičem, 12. 9. 2017 ob 11.00 v dvorani L, prvo nadstropje.

oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)