06.03.2018

Vabilo na WIPO seminar

WIPO storitve in pobude

Urad RS za intelektualno lastnino vljudno vabi na seminar o različnih možnostih, ki jih ponuja sistem intelektualne lastnine. Urad dogodek prireja v sodelovanju z WIPO (World Intellectual Property Organization) iz Ženeve.

TEMA: WIPO in razvoj mednarodnega pravnega okvira, pregled sistemov intelektualne lastnine, strategija varstva znamk, PCT – zasnova in prihodnji razvoj, strategija patentnega varstva, WIPO arbitražni in mediacijski center, globalne podatkovne baze za platforme za intelektualno lastnino in orodja za povezano ekonomijo znanja, pomembnejše ekonomske študije s področja intelektualne lastnine.

GOVORCI: Marjanca Golmajer Zima, Gregor Maček (oba Združenje slovenskih zastopnikov za intelektualno lastnino), Vekoslav Matanović (Elaphe Propulsion Technologies Ltd.) ter strokovnjaki WIPO.

KDAJ: 27. marec 2018 od 9. 00 do 16. 30.

KJE: Urad RS za intelektualno lastnino, Kotnikova 6, Ljubljana, sejna soba 4. nadstropje.

PRIJAVA: do 23. marca na sipo(at)uil-sipo.si.

Vljudno vabljeni!

september (3)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)