02.11.2016

Vabilo na delavnico »Sistem PCT in uporaba informacijskih tehnologij v PCT sistemu«

Izobraževanje je namenjeno uslužbencem uradov, prijaviteljem in zainteresirani javnosti

Urad Republike Slovenije za intelektualno lastnino (URSIL) v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO), 29. in 30. novembra 2016 v prostorih urada organizira dvodnevno delavnico z naslovom Sistem PCT in uporaba informacijskih tehnologij v PCT sistemu (Sub-Regional Workshop on the PCT system and the use of IT within the PCT System).

Cilj delavnice je, uporabnikom zagotoviti celovito informacijo o sistemu PCT in vlogi sodobnih informacijskih tehnologij. Dogodek je namenjen tako uslužbencem uradov, kakor tudi širši zainteresirani javnosti in je zato razdeljen v dva sklopa. Prvi sklop, 29. 11. 2016, bo namenjen izključno uslužbencem uradov iz regije, medtem ko bo drugi sklop, 30. 11. 2016, osredotočen na prijavitelje ter ostalo zainteresirano javnost. Več o vsebini dogodka si lahko ogledate v osnutku programa (v angleškem jeziku). Dogodek bo potekal v angleškem jeziku ob hkratnem prevajanju v slovenski jezik.

Udeležbo sporočite na elektronski naslov sipo(at)uil-sipo.si.

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)