16.07.2015

Vabilo k udeležbi na treh spletnih seminarjih (webinarjih) OHIM

Trije spletni seminarji o znamki Skupnosti v živo 28. 7. 2015 dopoldne

Urad RS za intelektualno lastnino zainteresirano javnost vljudno vabi k udeležbi na treh spletnih seminarjih (webinarjih) v organizaciji Akademije OHIM, ki bodo potekali v živo 28. julija 2015:

• ob 10h:
    Kako se v postopku prijave znamke Skupnosti izognete zavrnitvi registracije znamke iz absolutnih razlogov
    (osnovna raven)

• ob 11h:
    Ugovori na registracijo znamke Skupnosti – Namigi, kako pripraviti obvestilo o ugovoru
    (osnovna raven)

• ob 12h:
    Skupna praksa o vplivu nerazlikovalnih/šibkih elementov pri presoji znamk (2. del) – drugi del predstavitve načel skupne prakse, usklajene med nacionalnimi uradi in OHIM, o vplivu nerazlikovalnih elementov pri presoji znamk (relativni razlogi za zavrnitev registracije). Načela skupne prakse bodo predstavljena na številnih primerih iz prakse.
    (napredna raven)

Prosimo, da dan ali dva pred dogodkom preverite morebitno spremembo urnika in povezave do posameznih seminarjev, ki bodo objavljene na naslovu https://oami.europa.eu/knowledge/calendar/view.php?view=day&cal_d=28&cal_m=7&cal_y=2015#event_297, kjer že zdaj najdete kratke opise seminarjev.

Običajne tehnične zahteve za udeležbo na strani udeleženca so:

• računalnik ali iPad ali iPhone
  • internetna povezava z najmanj 300 Kbps (optimalna hitrost je 500kbps)
  • internetni brskalnik (Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ipd.)
  • slušalke

Vabljeni!

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)