05.05.2014

Vabilo k prijavi za izpit EQE in EQE Candidate Support Project 2015

Rok za oddajo vlog je 19. maj

V okviru dvostranskega sodelovanja URSIL z Evropskim patentnim uradom (EPU) objavljamo vabilo zaintersiranim kandidatom k prijavi za izpit EQE in EQE Candidate Support Project 2015.

Vloge kandidatov, ki morajo ustrezati pogojem, kot so navedeni v priloženem vabilu zainteresiranim kandidatom in na spletnem naslovu http://www.eqe-online.org/CSP/, bo EPU namreč sprejemal tudi s pomočjo in v okviru sodelovanja z nacionalnimi uradi za intelektualno lastnino. Vloge morajo kandidati oddati na priloženem obrazcu pri svojem nacionalnem uradu najkasneje do 19. maja. Končni izbor bo opravil EPU in o odločitvi obvestil vse kandidate.

Več informacij o projektu EQE Candidate Support Project (CSP):

Kontaktne osebe URSIL za dodatne informacije in vprašanja: Klemen Grošelj (klemen.groselj(at)uil-sipo.si) in Dejan Novak (dejan.novak(at)uil-sipo.si).

julij (3)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)