09.05.2011

V TMview vključene tudi francoske znamke

Prost dostop do okoli 6 milijonov znamk

Podatkovna zbirka TMview omogoča odslej dostop tudi do podatkov o francoskih znamkah. Doslej je ta zbirka že vključevala prijavljene in registrirane znamke evropskega urada za registracijo znamk in modelov OHIM, Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO ter beneluškega, bolgarskega, britanskega, češkega, danskega, estonskega, italijanskega, portugalskega, slovaškega, slovenskega in španskega urada, končni cilj projekta pa je vključitev znamk vseh držav članic EU.

TMview, ki je zaživela aprila lani, so uporabniki zelo dobro sprejeli. V enem letu je to skupno iskalno orodje uporabilo že okoli 230.000 spletnih obiskovalcev iz okoli 150 različnih držav. Zbirka je dostopna na http://www.tmview.europa.eu/.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)