25.10.2010

V TMview vključene tudi estonske znamke

Prost dostop do 4,6 milijona znamk

Od danes dalje podatkovna zbirka TMview omogoča dostop tudi do podatkov o estonskih znamkah. Doslej je ta zbirka vključevala znamke evropskega urada za registracijo znamk in modelov OHIM, Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO ter beneluškega, britanskega, češkega, danskega, italijanskega, portugalskega, slovaškega, slovenskega in španskega urada. Končni cilj projekta TMView je vključitev znamk vseh 27 držav članic EU.

Zbirka je dostopna na http://www.tmview.europa.eu/.

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)