02.12.2014

Usposabljanje Evropske patentne akademije za patentne strokovnjake

Program Praktika Intern 2015 – delo s preizkuševalci EPU

Evropska patentna akademija tudi v letu 2015 organizira usposabljanje Praktika Intern, ki patentnim strokovnjakom nudi možnost pogleda na svoje dnevno delo z vidika preizkuševalcev na Evropskem patentnem uradu (EPU), pa tudi dragocene izkušnje o načinu delovanja te organizacije.

Udeleženci bodo preživeli 3 tedne (16. junij - 3. julij 2015) v oddelku, ki izvaja poizvedbe in preizkuse ter obravnava ugovore. Delali bodo lahko na dejanskih primerih in poizvedbah o stanju tehnike. Organizator od udeležencev pričakuje ustrezno poznavanje postopka podelitve evropskega patenta (EP) in univerzitetno tehnično izobrazbo.

Podrobnejše informacije najdete v uradnem glasilu EPU (izdaja november 2014) - OJ EPO 2014, A110.

Rok za prijave se izteče 30. 1. 2015, prijavite pa se lahko prek spleta na naslovu https://webserv.epo.org/projects/internships/internships.nsf/Registration?OpenForm.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)