10.11.2009

Uspešno izveden seminar o promociji inovacij, prenosu znanja in uspešnem licenciranju tehnologije

Veliko zanimanje preseglo pričakovanja

Brezplačni seminar, ki ga je med 2. in 5. novembrom v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije organiziral URSIL v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in Gospodarsko zbornico Slovenije – Območno zbornico Ljubljana, se je končal z enotno pohvalo udeležencev. Kot je izjavil eden od udeležencev, ki se ukvarja s svetovanjem na področju intelektualne lastnine, je seminar presegel vsa njegova pričakovanja. Sijajnih ocen sta bila deležna predavatelja dr. Heinz Goddar, evropski zastopnik za patente in znamke iz Nemčije, in Thomas L. Bereuter z Univerze za tehnologijo v avstrijskem Gradcu kot tudi organizatorji. Udeleženci, ki so se v praktičnem delu seminarja usposabljali za sklepanje licenčnih pogodb, so izrazili željo po organizaciji nadaljevalnega seminarja, na katerem bi svoje znanje lahko še nadgradili.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)