28.09.2016

URSIL sodeloval na 11. Slovenskem forumu inovacij in na Dnevu inovativnosti 2016

Urad sodeloval tudi pri izboru najboljših inovacij v letu 2016

Urad RS za intelektualno lastnino je letos ponovno sodeloval na 11. Slovenskem forumu inovacij, ki je potekal med 20. in 21. septembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V okviru prireditve se je predstavilo štirideset najboljših inovacij, ki so se uvrstile na seznam kandidatov za nacionalna priznanja Gospodarske zbornice Slovenije.

Gospodarska zbornica Slovenije pa je 21. septembra organizirala 14. Dan inovativnosti, kjer je podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javnoraziskovalnih zavodih. Podeljenih je bilo 14 zlatih, 21 srebrnih in 5 bronastih priznanj, sodelovalo pa je 768 inovatorjev s 182. inovacijami. Nagrajene inovacije si lahko ogledate na tej povezavi, pri izboru oziroma oceni inovativnosti pa je v komisiji sodeloval tudi URSIL.

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)