18.10.2011

URSIL na Študentski areni 2011

Gospodarsko razstavišče, Steklena dvorana C

Vabimo te, da nas od 18. do 20. oktobra obiščeš na letošnji Študentski areni, ki se bo zgodila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na našem razstavnem prostoru v Stekleni dvorani C se lahko prijaviš na brezplačno in drugačno delavnico na temo intelektualne lastnine, ki jo bomo organizirali na začetku prihodnjega leta. Na njej se bomo prek inovativnih iger seznanjali z intelektualno lastnino in tekmovali za privlačne nagrade. Vse za kreativnejšo in bolj drzno uporabo intelekta!

Se vidimo!

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)