26.11.2009

URSIL na Slovenskem forumu inovacij

Sodelovanje v Poslovnem stičišču in na okrogli mizi

Na letošnjem že četrtem Slovenskem forumu inovacij, ki ga 1. in 2. decembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizira Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ob finančni podpori Ministrstva za gospodarstvo, bodo predstavniki urada stalno na voljo za informacije o delu urada, sodelovali pa bodo tudi na Poslovnem stičišču, ki omogoča polurna srečanja z zainteresiranimi obiskovalci, ter na okrogli mizi o zaščiti intelektualne lastnine doma in v tujini, ki bo 2. decembra ob 13. uri.

Slovenski forum inovacij je osrednja prireditev na področju inovativnosti, katere namen je promocija inovacij in inovativnih podjetij, podpora inovativnemu podjetniškemu okolju in tehnološkemu razvoju ter povezovanje znanosti in gospodarstva. Na forumu bo predstavljenih 30 najbolje ocenjenih inovativnih podjetniških idej, tehničnih izboljšav, predlogov, inovacij, izumov in inovativnih izdelkov ter 10 najbolj inovativnih podjetij. Pomembna dela dogodka sta tudi Poslovno stičišče, kjer se lahko inovatorji in podjetniki srečajo z največjimi slovenskimi strokovnjaki z različnih področij, in Pot podjetniške zamisli, kjer je za različne ciljne skupine v štirih različnih programih, ki vključujejo 11 delavnic in 17 okroglih miz, predstavljena pot, ki jo mora posameznik prehoditi od ideje do internacionalizacije poslovanja.

Vstop na forum je prost. Za udeležbo in srečanja v okviru Poslovnega stičišča se lahko prijavite na www.foruminovacij.si, kjer je na voljo več informacij. Vabljeni!

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)