06.09.2012

URSIL na sejmu MOS 2012

Vabljeni na brezplačno osebno svetovanje o intelektualni lastnini

Se sprašujete, kako uspešno upravljati s svojo intelektualno lastnino?

Urad RS za intelektualno lastnino bo med 12. in 18. septembrom 2012 s svojimi strokovnjaki prisoten na mednarodnem sejmu MOS 2012 v Celju (dvorana L1, razstavni prostor 34b). Z veseljem vam bodo pomagali odgovoriti na zastavljena vprašanja.

Poleg vodenja upravnih postopkov na področju pravic intelektualne lastnine (patenti, znamke, modeli …) nudi urad tudi storitve, ki so podjetjem v dragoceno pomoč pri načrtovanju strategije in uresničevanju poslovnih ciljev.

V okviru sejma inovatorje in podjetja vabimo na:

1. predavanje »Intelektualna lastnina in internacionalizacija«

Termin: 12. 9. 2012 ob 14. uri
Lokacija: sejna soba Celjanka (upravna zgradba Celjskega sejma)
Trajanje: 1 ura

2. Brezplačno osebno svetovanje

Ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala odgovoriti na vprašanja v zvezi z varovanjem in upravljanjem vaše intelektualne lastnine, ki za vas predstavlja kapital za dolgoročno uspešnejši boj z vašo konkurenco.

Lokacija: dvorana L1, razstavni prostor 34b
Trajanje: med 9. in 18. uro

3. Prijava na brezplačno storitev »Prva i«

Po srečanju s svetovalci urada boste prejeli poročilo s pregledom stanja na področju intelektualne lastnine v vašem podjetju in panogi vključno s priporočili, kako z uporabo sistema pravic intelektualne lastnine učinkoviteje razvijati nove ideje, primerno pravno zaščititi razvite rešitve in jih uspešno tržiti.

Lokacija: dvorana L1, razstavni prostor 34b
Trajanje: med 9. in 18. uro

4. Predstavitev drugih storitev urada

Poleg zgoraj omenjenih storitev urad nudi tudi druge storitve. Svetovalci urada vam jih bodo predstavili na razstavnem prostoru.

Vabljeni!

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)