21.01.2010

URSIL na Informativi 10

Predstavitev dela urada na izobraževalni prireditvi

Predstavniki urada bodo 29. in 30. januarja na Informativi 10, sejemskem dogodku o izobraževanju, zainteresirani javnosti ponujali informacije o varovanju intelektualne lastnine, širili znanje o intelektualni lastnini z vzpostavljanjem stikov z izobraževalnimi ustanovami ter nudili dodatno izpopolnjevanje v najširšem smislu.

Vabljeni na razstavni prostor št. 61 hale A na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 9. in 18. uro. Vstop je prost.

--

Informativa 10, na kateri se bo letos predstavilo prek 160 razstavljavcev, postaja največji dogodek s področja izobraževanja v Sloveniji: na enem mestu ponuja pregled programov srednjih šol, univerz, višjih in visokih šol ter drugih izobraževalnih centrov in zavodov, predstavlja pestro ponudbo podjetij in institucij, ki nudijo možnosti za dodatno izpopolnjevanje in izobraževanje, predstavlja vodilne slovenske štipenditorje, namerava vzpostaviti povezavo med šolami in podjetji ter učiteljem, profesorjem, strokovnim delavcem in vsej zainteresirani javnosti ponuditi pester izbor strokovne in druge literature ter didaktičnih pripomočkov. Obiskovalcem bodo predstaviti tudi druge, z izobraževanjem povezane informacije: o možnostih štipendiranja, bivanja, prakse in (prve) zaposlitve, obetavnih poklicih, študiju in delu v tujini ipd.

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)