19.01.2009

URSIL na Informativi 09

Predstavitev dela urada na izobraževalni prireditvi

Predstavniki urada bodo 30. in 31. januarja na Informativi 09, sejemskem dogodku o izobraževanju, zainteresirani javnosti ponujali informacije o varovanju intelektualne lastnine, širili znanje o intelektualni lastnini z vzpostavljanjem stikov z izobraževalnimi ustanovami ter nudili dodatno izpopolnjevanje v najširšem smislu.

Vabljeni na razstavni prostor št. 35 hale A na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 9. in 18. uro.

Informativa 09, na kateri se bo letos predstavilo okoli 100 razstavljavcev, želi postati največji dogodek s področja izobraževanja v Sloveniji: na enem mestu ponuditi pregled programov srednjih šol, univerz, višjih in visokih šol ter drugih izobraževalnih centrov in zavodov, predstaviti pestro ponudbo podjetij in institucij, ki nudijo možnosti za dodatno izpopolnjevanje in izobraževanje, predstaviti vodilne slovenske štipenditorje, vzpostaviti povezavo med šolami in podjetji ter učiteljem, profesorjem, strokovnim delavcem in vsej zainteresirani javnosti ponuditi pester izbor strokovne in druge literature ter didaktičnih pripomočkov. Obiskovalcem bodo predstaviti tudi druge, z izobraževanjem povezane informacije: o možnostih štipendiranja, bivanja, prakse in (prve) zaposlitve, obetavnih poklicih, študiju in delu v tujini ipd.

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)