07.11.2014

URSIL na 9. Slovenskem forumu inovacij

12. in 13. 11.2014 - brezplačno svetovanje o varstvu intelektualne lastnine

Urad bo sodeloval tudi na letošnjem Slovenskem forumu inovacij (SFI), ki ga 12. in 13. novembra 2014 v Cankarjevem domu v Ljubljani organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Predstavniki urada bodo udeležencem svetovali o možnostih varovanja intelektualne lastnine in predstavljali delo urada - storitve, ki jih ponuja urad, postopke varstva doma in v tujini ter druge možnosti sodelovanja. Že pred dogodkom si za brezplačni posvet z njimi rezervirate termin v okviru Poslovnega stičišča - rezervacije terminov so možne do 10. novembra. Za strokovne posvete na področju zaščite intelektualne lastnine in drugih področjih se prijavite na naslovu http://www.foruminovacij.si/sfi/podjetniske-priloznosti/poslovno-sticisce/prijava.

Vstop na forum je prost. Vabljeni!

Več informacij o 9. SFI je na voljo na http://www.foruminovacij.si/.

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)