17.11.2011

URSIL na 6. Slovenskem forumu inovacij

Obiščite nas v Poslovnem stičišču in na Poti podjetniške zamisli 22. in 23. novembra

Na letošnjem Slovenskem forumu inovacij, ki ga 22. in 23. novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizira Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ob finančni podpori Ministrstva za gospodarstvo, bo urad sodeloval z lastnim razstavnim prostorom v okviru Poti podjetniške zamisli, znova pa tudi v okviru Poslovnega stičišča, ki omogoča polurna brezplačna mentorska srečanja-svetovanja zainteresiranim obiskovalcem.

Poslovno stičišče je stična točka za podjetnike in inovatorje in pomeni priložnost za vse, ki želijo izkoristiti brezplačno svetovanje v različnih do 60 minutnih svetovalnih srečanjih. Je poseben prostor znanja, kjer podjetniki in inovatorji na enem mestu hitro in enostavno najdejo odgovore na poslovna vprašanja. Namen mentorskih srečanj je prispevati k hitrejšemu prodoru inovativnih idej na trg, k povečevanju njihove dodane vrednosti ter k reševanju problemov, ki nastajajo pri razvoju inovativnih idej in ustvarjanju podjetij.

Za rezervacijo svetovalnega sestanka v Poslovnem stičišču (področje Pravna zaščita intelektualne lastnine) se lahko prijavite do 20. novembra prek spletne strani: http://www.foruminovacij.si/sfi/podjetniske-priloznosti/poslovno-sticisce/urnik-svetovanj/?podrocjeId=10

Urad se bo tokrat z lastnim razstavnim prostorom predstavil tudi v okviru Poti podjetniške zamisli, kjer vam bodo naši svetovalci odgovorili na vprašanja povezana s pravicami intelektualne lastnine, postopki njihovega pridobivanja in varstva doma in v tujini ter predstavili vlogo in delo urada.

Vabljeni!

Vstop na forum je prost. Več informacij o programu je na voljo na http://www.foruminovacij.si/sfi/program

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)