04.09.2017

URSIL na 50. MOS v Celju

Urad vabi na pogovor z izumiteljem Petrom Florjančičem

Urad RS za intelektualno lastnino vabi na jubilejni, 50. MOS, ki bo v Celju med 12. in 17. septembrom 2017.

Prvi dan sejma, 12. 9., bo urad gostil svetovno znanega izumitelja Petra Florjančiča, ki bo predstavil svoje zanimivo življenje in izume. Pogovor bo potekal v prvem nadstropju dvorane L, z začetkom ob 11. uri. Zatem bo otvoritev razstave, ki jo je Urad RS za intelektualno lastnino pripravil skupaj s Tehniškim muzejem Slovenije »Ko ideja postane lastnina«. Osrednji del razstave je posvečen Petru Florjančiču.

Več o dogodku si preberite v priponki.

Če se želite dogodka udeležiti, vašo udeležbo sporočite na e-pošto sipo(at)uil-sipo.si najkasneje do 6. 9. Brezplačno vstopnico boste prevzeli na blagajni MOS Celje.

oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)