24.11.2010

URSIL na 5. Slovenskem forumu inovacij

Obiščite nas v Poslovnem stičišču 2. in 3. decembra

Na letošnjem že petem Slovenskem forumu inovacij, ki ga 2. in 3. decembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizira Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ob finančni podpori Ministrstva za gospodarstvo, bo urad sodeloval z lastnim razstavnim prostorom in tudi v okviru Poslovnega stičišča, ki omogoča polurna brezplačna mentorska srečanja - svetovanja zainteresiranim obiskovalcem.

Poslovno stičišče je stična točka za podjetnike in inovatorje in pomeni priložnost za vse, ki želijo izkoristiti brezplačno svetovanje v različnih 30 minutnih svetovalnih srečanjih. Je poseben prostor znanja, kjer podjetniki in inovatorji na enem mestu hitro in enostavno najdejo odgovore na poslovna vprašanja. Namen mentorskih srečanj je prispevati k hitrejšemu prodoru inovativnih idej na trg, k povečevanju njihove dodane vrednosti ter k reševanju problemov, ki nastajajo pri razvoju inovativnih idej in ustvarjanju podjetij.

Za rezervacijo sestanka se lahko prijavite do 30. novembra prek spletne strani: http://www.foruminovacij.si/sfi/podjetniske-priloznosti/poslovno-sticisce/prijava

Predstavniki urada bodo tako v Poslovnem stičišču kot na razstavnem prostoru na voljo za svetovanje in informacije o varstvu intelektualne lastnine doma in v tujini. Vabljeni!

Vstop na forum je prost. Več informacij o programu je na voljo na http://www.foruminovacij.si/sfi/program.

januar (7)