06.09.2011

URSIL in inovatorji za vas na celjskem sejmu MOS 2011

Vabljeni, da strokovnjake urada vprašate, kako uspešno zaščititi in morda tudi vnovčiti svoje znanje in ideje

Se sprašujete, kaj je potrebno storiti, da zavarujete svojo intelektualno lastnino? Ste inovativni, pa niste prepričani, ali gre za izum in ali ga je vredno zaščititi? Ne veste, zakaj ali kako bi zaščitili znamko ali model?

Urad RS za intelektualno lastnino bo med 7. in 14. septembrom s svojimi strokovnjaki z različnih področij prisoten na Celjskem sejmu MOS 2011. Z veseljem vam bomo razložili in pomagali razumeti zgornja in mnoga druga vprašanja v zvezi z varovanjem in upravljanjem vaše intelektualne lastnine. To je namreč kapital, ki vas že dela ali pa vas bo naredil drugačne, bolj prepoznavne in dolgoročno uspešnejše od vaše konkurence.

Na razstavnem prostoru L1/29 bodo za vas na sejmu sodelavci urada:

danpredstavnik urada
področje
sre 07.09.Janez Kukec Mezek patenti, modeli, znamke
čet 08.09.Nina Dernovšekznamke in modeli
pet 09.09.Nina Dernovšekznamke in modeli
sob 10.09.Amalija Kocjanznamke
ned 11.09.Helena Zalaznikpatenti in modeli
pon 12.09.Tatjana Jeršanpatenti, modeli, znamke
tor 13.09.

Tatjana Jeršan
Petra Boškin
patenti, modeli, znamke
avtorske pravice
sre 14.09Janez Kukec Mezekpatenti, modeli, znamke

S predhodno najavo srečanja si lahko zagotovite bolj podrobno obravnavo (za to se obrnite na Tatjano Jeršan na 01 620 31 58 ali t.jersan(at)uil-sipo.si), enako dobrodošli pa ste tudi brez predhodne najave na našem razstavnem prostoru (L1/29), kjer se bodo uradovim sodelavcem vsak sejemski dan pridružili tudi slovenski inovatorji.

Vabljeni!

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)