05.04.2017

URSIL in EPO izobražujeta

Na Bledu strokovno srečanje

Med 4. in 7. aprilom 2017 na Bledu poteka izobraževanje: »Evropski patentni sistem: od prijave do podelitve (ang. The European patent system from filing to grant)«, ki je namenjeno uslužbencem uradov za intelektualno lastno oziroma patentnih uradov držav članic Evropske patentne organizacije. Izobraževanje organizirata Evropski patentni urad (EPU) in Evropska patentna Akademija (EPA) v sodelovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino.

Urad RS za intelektualno lastnino s tem dogodkom tudi začenja aktivnosti, s katerimi bo obeležil letošnji Svetovni dan intelektualne lastnine 26. aprila 2017, z geslom »Inovacije izboljšujejo življenje«.

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)