05.10.2011

URSIL gosti srečanje uradov za intelektualno lastnino držav Višegrajske skupine in prijateljskih uradov

Bled, 18. in 19. oktober 2011

Slovenski urad za intelektualno lastnino bo 18. in 19. oktobra na Bledu organiziral srečanje direktorjev uradov držav Višegrajske skupine (Češka, Madžarska, Poljska in Slovaška) ter prijateljskih uradov Avstrije, Hrvaške in Slovenije, na katerem bodo na najvišji ravni obravnavana aktualna vprašanja s področja sistema varstva pravic intelektualne lastnine, med drugim skupne teme v zvezi s članstvom in upravljanjem mednarodnih organizacij EPO, WIPO ter OHIM kot tudi trenutna problematika na ravni EU (enotno patentno varstvo in Evropski observatorij za boj proti ponarejanju in piratstvu).

avgust (1)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)