24.02.2014

Uradovo obvestilo strankam - Dopisi poljskega podjetja IPTS International Patent and Trademark Service

Ponudbe podjetja IPTS International Patent and Trademark Service so neobvezujoče

V zadnjih dneh urad beleži večje število klicev in vprašanj strank (imetnikov in prijaviteljev znamk) glede prejetih dopisov poljskega podjetja IPTS International Patent and Trademark Service. Iz primerov dopisa je moč razbrati, da omenjeno podjetje ponuja plačljivo storitev objave znamke v svoji internetni bazi.

Stranke (imetnike in prijavitelje pravic industrijske lastnine) obveščamo, da so te ponudbe poljskega podjetja in druge tovrstne ponudbe NEOBVEZUJOČE in nikakor ne vplivajo na stanje vaših pravic (iz znamke, modela, patenta).

Uradne, javne in neplačljive podatkovne baze pravic (znamke, modeli, patenti) so objavljene in proto dostopne na uradovem spletišču na strani http://www.uil-sipo.si/uil/dejavnosti/baze-podatkov.

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)