20.09.2017

Urad zadovoljen s predstavitvijo na 50. MOS

Dobro obiskani stojnica urada in razstava

Urad RS za intelektualno lastnino je s svojo prisotnostjo na 50. MOS-u dosegel zastavljene cilje: javnosti je predstavil najpomembnejšega slovenskega inovatorja, 98. letnega Petra Florjančiča, ki je na dan otvoritve sejma navdušil številno občinstvo, predvsem mlade.

Predstavitev pomena varovanja industrijske lastnine je bila rdeča nit letošnjega programa, ki ga je urad predstavil obiskovalcem. O prednostih patenta, znamke in modela so javnosti spregovorili strokovnjaki urada ter gostje – predstavnica Palome ter Mednarodni center idrijske čipke, ki je predstavil idrijsko čipko kot geografsko označbo.

Urad še posebej veseli veliko zanimanje za razstavo o Petru Florjančiču in intelektualni lastnini, »Ko ideja postane lastnina«, ki jo je urad pripravil skupaj s Tehniškim muzejem Slovenija.

oktober (7)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)