06.09.2016

Urad RS za intelektualno lastnino vabi na MOS 2016!

Vabljeni na posvet “Vse, kar ste želeli vedeti o intelektualni lastnini, vprašajte zdaj!« v organizaciji Urada RS za intelektualno lastnino in v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije.

Srečanje bo na 49. MOS v Celju v četrtek, 15. 9. 2016, v Modri dvorani 2 med 13.00 in 14.00 uro. Predstavniki urada vam bomo predstavili možnosti, ki vam jih nudi sodoben sistem intelektualne lastnine in jih lahko koristno uporabite pri svojem poslovanju. Hkrati vam bomo ob tem tudi na voljo za pogovor in odgovore na dileme ter vprašanja s področja intelektualne lastnine, s katerimi se srečujete pri svojem vsakodnevnem poslovanju. Naša želja in cilj sta, da dobite vse odgovore na vsa vprašanja v zvezi z intelektualno lastnino. V času sejma nas lahko obiščete v hali L 1 v prvem nadstropju, kjer vam bomo individualno brezplačno pomagali pri dilemah v zvezi z intelektualno lastnino. Hkrati bo to tudi priložnost, da se dogovorite za srečanje na uradu oziroma se odločite, da izkoristite katero izmed naših informacijskih storitev.

Isti dan bo ob 14.30 v dvorani L 1 v prvem nadstropju na razstavnem prostoru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo potekal pogovor v. d. direktorja dr. Vojka Tomana z gosti z naslovom: »Intelektualna lastnina kot podjetniško orodje«.

Veseli bomo vašega obiska!

januar (7)