21.06.2011

Urad razpisuje delovna mesta

Pet projektnih delavcev za določen čas in dve uradniški delovni mesti (interna objava)

Dopolnitev novice (05.07.2011):
Danes smo prejeli opozorilo na nekaj neskladij v opisu projektnih delovnih mest med razpisnimi besedili URSIL in objavo DM na ZRSZ, zato dodajamo opozorilo, da je merodajna objava na ZRSZ. Prosimo za razumevanje.

---

Urad objavlja razpise za delovna mesta za določen čas za projektno delo (24 mesecev) v Sektorju za poizvedbe, izmenjavo informacij in promocijo. Rok za prijavo je 15 dni. Besedilo je v celoti obljavljeno na spletišču Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ):

Urad objavlja tudi interna razpisa za uradniški delovni mesti iz naslova popolnitev do polnega delovnega časa, na katera se lahko prijavijo le kandidati, ki so že zaposleni v javni upravi in ustrezajo pogojem. Rok prijave je 8 dni. Celotno besedilo je objavljeno na spletišču Ministrstva za javno upravo:

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)