21.08.2014

Urad razpisal ustno obravnavo za dan 25. 8. 2014 ob 9. uri

Postopek odločanja o vlogi SAZOR GIZ za izdajo začasnega dovoljenja za kolektivno upravljanje pravice do pravičnega nadomestila za tonsko ali vizualno snemanje varovanih del, ki se izvrši pod pogoji privatne ali druge lastne uporabe iz 50. člena ZASP

Obveščamo, da je urad razpisal narok zaradi oprave ustne obravnave v postopku odločanja o zahtevi SAZOR GIZ za izdajo začasnega dovoljenja za kolektivno upravljanje pravice do pravičnega nadomestila za tonsko ali vizualno snemanje varovanih del, ki se izvrši pod pogoji privatne ali druge lastne uporabe iz 50. člena ZASP.

Narok je določen za dan 25. 8. 2014 s pričetkom ob 9.00 uri v veliki sejni sobi (4. nadstropje) na sedežu urada, Kotnikova 6, 1000 Ljubljana, in je javen. V kolikor bo tekom naroka treba obravnavati okoliščine, ki pomenijo tajnost podatkov v skladu z zakonom, ki ureja tajnost podatkov, ali poslovno in poklicno tajnost, bo javnost tem delu ustne obravnave izključena.

Vsi, ki se bodo naroka za izvedbo ustne obravnave udeležili, pri sebi ne smejo imeti orožja ali nevarnega orodja.

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)