05.03.2010

Trenutne razmere na področju kolektivnega upravljanja avtorske pravice v okviru mednarodnih norm in pravnih okvirov v EU

Predavanje dr. Mihálya Ficsorja, predsednika Osrednje in vzhodno evropske avtorske zveze

Slovenska unija glasbenih ustvarjalcev SUGU vabi na predavanje dr. Mihálya Ficsorja, predsednika Osrednje in vzhodnoevropske avtorske zveze, ki bo 9. marca ob 15. uri v Srebrnem salonu Grand hotela Union v Ljubljani. Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku in bo simultano prevajano v slovenski jezik.

Zaradi omejenih mest na predavanju je treba udeležbo prijaviti na e-naslov glasbena.unija(at)gmail.com do vključno sobote, 6. 3. 2010.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)