09.04.2015

Tečaj OHIM o intelektualni lastnini za pravne pomočnike (paralegals)

Vsi vidiki postopkov v zvezi z znamko Skupnosti, 27. - 29. 4. 2015, Alicante

OHIM - Urad za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli) letos ponovno organizira tečaj o intelektualni lastnini za pravne pomočnike (paralegals). Tečaj, ki ga Akademija OHIM organizira skupaj z Oddelkom OHIM za podporo strankam, bo potekal od 27. do 29. aprila na sedežu OHIM v Alicanteju.

Tokratni tečaj z naslovom "Intellectual Property Course for Paralegals" je zasnovan tako, da udeležencem poda prilagojeno in poglobljeno znanje o vseh vidikih postopkov v zvezi z znamko Skupnosti (CTM – Community Trade Mark) pa tudi praktične informacije in nasvete o uporabi spletnih orodij OHIM, in jih tako usposobi za neposredno in učinkovito poslovanje z OHIM.

Skoraj tridnevno usposabljanje obsega vse od osnovne predstavitve sistema CTM in tehničnih napotkov za spletno vlaganje prijav pa vse do predstavitve postopkov do registracije in po registraciji. Vloga pravnega pomočnika v vseh fazah teh postopkov bo predstavljena na primerih iz prakse.

Tečaj bodo strokovnjaki OHIM izvedli v angleškem jeziku s simultanim tolmačenjem v francoskem in španskem jeziku. Udeležba na tečaju je brezplačna, udeleženci pa morajo sami kriti stroške poti in bivanja.

OHIM vljudno vabi vse zainteresirane, da svojo udeležbo prijavijo do 13. aprila 2015. Okvirni program tečaja skupaj s praktičnimi informacijami in navodili za prijavo je na voljo na naslovu http://www.amiando.com/IP-Paralegals.html.

avgust (7)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)