14.03.2018

Svetovni dan pravic potrošnikov

Vabilo k udeležbi na dogodku

Urad RS za intelektualno lastnino se letos s svojo predstavitvijo pridružuje svetovnemu dnevu pravic potrošnikov v organizaciji Evropskega potrošniškega centra Slovenija (EPC), ki deluje pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. EPC z namenom ozaveščanja potrošnikov o njihovih pravicah vsako leto 15. marca pripravi Dan odprtih vrat. Teme letošnjih predstavitev so: pravice pri čezmejnem nakupovanju, kako prepoznati ponaredek in zakaj kupiti original, pravice letalskih potnikov, prevare na Facebooku in kaj storiti v primeru kraje telefona.

Dogodek bo potekal 15. marca 2018 med 9.00 in 18.00 uro na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)