12.12.2017

Študijski obisk študentov Biotehnične fakultete

Študentom predstavljen patent

Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) je 6. decembra že petič gostil študente 2. stopnje Oddelka za lesarstvo Biotehnične fakultete.

Študentje so se najprej seznanili s pravicami industrijske lastnine, nato pa jim je bil podrobno predstavljen patent: kaj je patent, način pridobitve, prednosti, kako oblikovati patentno prijavo, pristojbne ter opis pridobitve slovenskega patenta. Študentje so postavili tudi številna zanimiva vprašanja in s tem pokazali zavedanje o vrednosti in pomenu industrijske lastnine, ki jim bo koristilo pri karierni poti.

september (3)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)