27.12.2019

Študentje obiskali urad

Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor

V predprazničnih dneh so Urad RS za intelektualno lastnino obiskali študentje Ekonomsko poslovne fakultete iz Maribora.

Urad jim je predstavil svoje pristojnosti, podrobneje pa znamko in model – področji, s katerima se v času študija najpogosteje srečujejo: zakaj je varstvo pomembno, kakšne so pravice registrirane znamke in modela, kakšno prednost to predstavlja za podjetje, kršitve pravic, kakšno varstvo je najprimernejše.

Študentje so postavili številna zanimiva vprašanja in s tem pokazali zavedanje o vrednosti in pomenu industrijske lastnine. Želimo, da jim koristi pri karierni poti.

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)