25.10.2011

Strokovni izpiti za zastopnike za pravice industrijske lastnine

Jesenski rok

Izpiti za zastopnike za patente in zastopnike za znamke in modele bodo pri Uradu RS za intelektualno lastnino potekali od 22. do 24. novembra 2011, in sicer:

izpiti za zastopnike za patente

• pisni del: 22. in 23. novembra od 8.30 do 16.30
  • ustni del:  24. novembra od 15.00 dalje

izpiti za zastopnike za znamke in modele

• pisni del: 22. novembra od 8.30 do 16.30
  • ustni del:  23. novembra od 15.00 dalje

Pisni del izpita obsega pri zastopnikih za patente področje patentov, znamk, modelov in geografskih označb, pri zastopnikih za znamke in modele pa samo področje znamk, modelov in geografskih označb. Ustni del poleg navedenega obsega za obe vrsti zastopnikov še področje uveljavljanja pravic industrijske lastnine. Več o vsebini izpita je na spletni strani urada.

Rok za prijave je 6. november. Pisna prijava vključuje osebne podatke, dokazilo o izobrazbi in dokazilo o vplačilu upravne takse, ki znaša 151,25 EUR.

>> Več o strokovnih izpitih ...

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)