28.09.2012

Storitveno oblikovanje v povezavi z učinkovitim upravljanjem s pravicami intelektualne lastnine

Simpozij so-organizirajo RRA LUR, URSIL in MAO

Simpozij z naslovom Oblikovanje doživetij bo v središče postavil v Sloveniji manj znano, v tujini pa dobro razvito panogo: storitveno oblikovanje v povezavi z učinkovitim upravljanjem s pravicami intelektualne lastnine (ureditev pogodbenih razmerij, prenosi avtorskih pravic, komercialno izkoriščanje pravic ipd.).

Na simpoziju, ki ga 2. oktobra 2012 so-organizirajo Regionalna razvojna agencija ljubljanske urbane regije (RRA LUR), Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) in Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO), bo kot ključni predavatelj sodeloval tudi priznan britanski strokovnjak Daniel Letts iz organizacije live|work. Udeležencem predavanja bo predstavil raznolik in kompleksen svet procesov storitvenega oblikovanja, ki na prvo mesto postavljajo koristi in zadovoljstvo uporabnika.

Program simpozija:

• Stanje storitvenega oblikovanja v Sloveniji
  • Service Design
  • Predstavitev rezultatov delavnice 'Service Jam' z dne 25. 9. 2012
  • Zaščita intelektualne lastnine na področju storitev

Na okrogli mizi, ki bo sledila, bodo sodelovali: storitvena podjetja, oblikovalci in predstavniki URSIL kot strokovnjaki za področje intelektualne lastnine.

Simpozij bo potekal v Veliki sejni dvorani Mestne hiše (Mestni trg 1, Ljubljana).

Podrobnosti o dogodku na http://www.rralur.si/aktualni-projekti/ccalps/dogodki/simpozij/.

Vabljeni!

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)