28.01.2009

Stanje na področju intelektualne lastnine v Sloveniji

Končno poročilo raziskovalne študije

Objavljamo končno poročilo študije o stanju na področju intelektualne lastnine v Sloveniji, ki sta jo izvedla Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani in Inštitut Jožef Stefan v okviru ciljnega raziskovalnega projekta »Intelektualna lastnina kot instrument za pospeševanje gospodarskega razvoja«, finančno podprtega s strani Ministrstva za gospodarstvo in Javne agencije za raziskave in razvoj (ARRS). Stališča in zaključki, izraženi v poročilu, ne predstavljajo stališč urada in urad tudi ne jamči za pravilnost vsebovanih informacij.

Študija je potekala v obdobju od aprila do februarja 2007 in se je osredotočila na primarno kvantitativno raziskavo o inovacijski dejavnosti in varstvu intelektualne lastnine v slovenskih proizvodnih podjetjih.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)