09.01.2014

Srečanje s sodnikom Randall R. Raderjem

Urad bo v ponedeljek, 13. 1. 2014, gostil srečanje z ameriškim sodnikom Randall R. Raderjem

Urad za intelektualno lastnino bo v ponedeljek, 13. 1. 2014, ob 10.15 uri gostil srečanje z g. Randall R. Raderjem, glavnim sodnikom ameriškega zveznega prizivnega sodišča (Chief Judge to the United States Court of Appeals for the Federal Circuit), ki je eden od vodilnih strokovnjakov za patente v ZDA.

Sodnik Rader je dobitnik več nagrad na področju intelektualne lastnine, soavtor številnih publikacij, med drugim tudi knjig »Cases and Materials on Patent Law« in »Patent Law in a Nutshell«, ki se uvrščata med najbolj brane knjige s področja patentne zakonodaje v ZDA.

Sodnik Rader bo predstavil svoj pogled na evropski unitarni patent in njegov vpliv na svetovni patentni trg.

Vljudno vabljeni.

januar (7)