28.04.2006

Srečanja s predstavniki veleposlaništev

Redna srečanja, na katerih urad seznanja veleposlaništva v Sloveniji s svojim delovanjem in pravno ureditvijo področja intelektualne lastnine.

V okviru rednih srečanj, na katerih urad seznanja veleposlaništva v Sloveniji s svojim delovanjem in pravno ureditvijo področja intelektualne lastnine, je direktorica dr. Biserka Strel opravila razgovore s predstavniki ameriškega, švedskega in francoskega veleposlaništva. Na povabilo ameriškega veleposlaništva se je dr. Strelova aprila v Talinu udeležila mednarodne konference o kršitvah avtorske pravice v digitalnem okolju.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)