06.05.2016

Konferenca o evropskem patentu z enotnim učinkom

Konferenca je potekala v organizaciji URSIL v sodelovanju z EPU včeraj, 5. 5. 2016

Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) je včeraj, 5. 5. 2016, v sodelovanju z Evropskim patentnim uradom (EPU) in ob podpori Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) organiziral konferenco z naslovom »Evropski patent z enotnim učinkom: priložnost ali izziv«.

V dopoldanskem delu konference so svoje poglede na Evropski patent z enotnim učinkom predstavili številni ugledni domači in tuji strokovnjaki, ki so v popoldanskem delu v živahni panelni razpravi odgovarjali na različna vprašanja udeležencev.

Krajši povzetek dogajanja in ključne ugotovitve konference bodo skupaj z gradivi, ki vključujejo tudi Celovito analizo učinkov uvedbe evropskega patenta z enotnim učinkom na slovensko gospodarstvo   objavljeni v naslednjih nekaj dneh, že sedaj pa si lahko na spodnji povezavi ogledate nekaj fotografskih utrinkov z dogodka.

Nekaj utrinkov:    slika 1   slika 2    slika 3

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)