01.07.2011

Spremembe Pravilnika za izvajanje Pogodbe o sodelovanju na področju patentov

Spremembe s 1. julijem 2011

Od 1. julija dalje se uporablja spremenjeni Pravilnik za izvajanje Pogodbe o sodelovanju na področju patentov. Spremenjena so pravila 12.2 (jezik sprememb mednarodne prijave), 48.2 (vsebina objave mednarodne prijave), 49.5 (vsebina in oblika prevoda mednarodne prijave), 53.9 (izjava o spremembah v zahtevi za mednarodni predhodni preizkus), 55.3 (jezik in prevod sprememb in spremnih dopisov), 62.1 (izvod pisnega mnenja ustanove za mednarodno poizvedbo) in 62.2 (izvod sprememb za ustanovo za mednarodni predhodni preizkus), 66.9 (jezik sprememb v postopku pri ustanovi za mednarodni predhodni preizkus), 70.2 (podlaga za mednarodno predhodno poročilo ustanove za mednarodni predhodni preizkus o možnosti patentiranja) in 70.16 (priloge k temu poročilu) ter 92.2 (jeziki korespondence).

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)